Tuesday, 17 April 2012

*BaTiK SuTerA EkSkluSiF TerEnGgaNu*

Salam beautiful women,

Bila bercakap tentang kain sutera, pasti terdetik di minda anda tentang ulat sutera + kain. Ade juga yang mengatakan "ni mesti mahal,mampu ke aku beli ni". Pada blog kali ini Miss Najihah ingin promote bukan kain sutera biasa tapi batik sutera. Orang cakap kasut yang cantik akan bawa anda ke tempat yang cantik tapi bagi Miss Najihah, pakaian yang cantik akan melambangkan personaliti individu tersebut. In simpler word, what is beautiful is good. Betul tak?? 

Batik Sutera ni bukan sahaja untuk dipakai oleh pembeli,tapi boleh juga dihadiahkan kepada insan tersayang macam ibu, kakak, nenek, awek dan teman-teman sebagai tanda ingatan, hari ibu @ hari lahir. Semestinya mereka berasa sangat dihargai oleh anda.hehe. Di bawah adalah contoh-contoh batik sutera yang ditawarkan, selamat menilai..^_^

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

 






Bagi yang berminat, sila hubungi Miss Najihah yer di talian 019-9606865 @ follow me di Facebook (Najihah Mohd Nooh). Untuk pengetahuan semua, penghantaran adalah PERCUMA & harga masih boleh dirunding lagi. Adios..



                                                                                                                                             Love,

                                                                                                                           

Monday, 16 April 2012

ProToN PreVe,1st GloBaL Car In MalaYSia

Apakah yang anda pikir tentang Proton Preve???

Tanggal 16 April 2012, Proton Preve telah dirasmikan secara besar-besaran di Malaysia. Pelancaran tu telah dirasmikan oleh Perdana Menteri kita, Datuk Seri Najib Tun Abdul Razak dan disertai Tun Dr Mahathir sebagai penasihat Proton. Fuh,ramai giler kot yang duk tunggu nk tengok dengan lubang mate sendiri Proton Preve yg diusahakan selama 3 tahun nih. Bile aku tgok & dgr penerangan dr Proton, aku rase ni la kereta Malaysia yg paling canggih setakat nih. Tahniah buat staff Proton. Tadi aku lalu dekat cawangan Proton dekat sini, esok showroom,malam  ni dah penuh dengan org. Kereta tu dah ade tapi masih berbalut. Malam ni mesti pak guard sana xleh curi tulang takut ade org selak kain penutup Proton Preve tu. hehe..

Ni lah Proton Preve yang rakyat Malaysia duk tunggu2..

Tak rugi ye tuan2 dan puan2 untuk beli kereta ni sebab dilengkapi dengan bluetooth, touchscreen GPS dan wifi lagi tu. Lepas ni, kalu nak internet,bawak laptop masuk dalam kereta dan online sepuas-puasnya.Seat tak payah nk explain sebab memang gempak dan mewah. Interior design boleh kata 5 over 5 star lah. Bahagian tempat letak barang kat belakang kalu dulu pakai kunci kalu nak buka,tp Proton Preve ni dah pakai remote. Hebat kan??? Harga dalam linkungan RM59 ribu - RM72 ribu camtu la. Untuk maklumat lebih lanjut, pergi la serbu showroom Proton ramai-ramai,tengok dan nilai sendiri kehebatan Proton Preve ni. Pesanan untuk kawan aku,Wan Adli, nanti birthday aku, hang kene hadiah kereta ni sebuaih kat aku yer. Kalau tak,sampai lubang cacing aku cari dan tuntut kereta ni dari hang tao. Adios...^_^




                                                                                                                      
                                                                                                                                            Love,